skip to Main Content
ONZE EXPERTISE
NEXT GENERATION SIEM

Een nieuwe generatie van SIEM-platforms versterkt de top-down monitoring van netwerk- en cloudapplicatie activiteiten met geavanceerde analysetechnieken.

SIEM as a Service

De schaal en frequentie van datalekken neemt toe en cybercriminelen richten zich op organisaties van elke omvang en sector. Zoals vele anderen, heeft u wellicht niet voldoende middelen om met de vele bedreigingen om te gaan die uitvaltijd kunnen veroorzaken en uw reputatie kunnen schaden, of om te voldoen aan voorschriften, zoals bijvoorbeeld de GDPR.

SOAR

Security Orchestration, Automation and Response versnelt de workflow over een Next Generation SIEM-platform. Het automatiseert werkstromen en versnelt bedreigingskwalificatie, onderzoek en reactie. SOAR maakt het werk van je team niet alleen een stuk eenvoudiger maar ook effectiever.

SIEM dienstverlening

Ons ervaren team van IT-beveiligingsdeskundigen heeft vele projecten geïmplementeerd in verschillende sectoren, waaronder banken en financiële instellingen, gezondheidszorg, publieke sector, detailhandel, telecom, olie en gas en meer.

UEBA

User and Entity Behavior Analytics is het proces waarbij activiteiten en gedrag van gebruikers worden gecombineerd met een zogeheten peergroup-analyse om zo mogelijke indringers en kwaadwillende activiteiten te detecteren.

SECURING AND PROTECTING ALL YOUR DIGITAL ASSETS
MANIFEST
We streven ernaar om de IT-omgeving bij onze klanten, bestand te maken en te houden tegen schadelijk gedrag en kwaadwillende aanvallen.
VISIE
Custodian streeft ernaar de hoogst mogelijke standaard van IT-beveiligingsdiensten aan te bieden om alle digitale eigendommen en de reputatie van onze klanten te beschermen en de risico's van cybercriminaliteit van zowel buitenaf of als van binnenuit te minimaliseren.
MISSIE
De missie van Custodian is om steeds gebruik te maken van de meest geavanceerde beveiligingstools en -technologie in combinatie met de kennis en ervaring van onze beveiligingsexperts om de moderne IT-organisatie kostenefficiënt te beschermen tegen snel evoluerende bedreigingen.
Back To Top