Next-Generation SIEM

Monitoring van netwerk en cloud-applicatie

Lees Meer

Co-Managed SIEM Service

Versnel responsetijd

Lees Meer

Managed SIEM

Laat uw SIEM over aan onze experts!

Lees Meer

Onze Expertise

image
01

De 9 belangrijkste voordelen van een Next-Gen SIEM as a Service

Nieuwe generatie SIEM-platforms versterkt top-down bewaking van netwerk- en cloudtoepassingsactiviteit met toegepaste analysetechnieken die helpen beveiligingsincidenten op te sporen zodra ze plaatsvinden.

Leer Meer
image
02

De 5 belangrijkste voordelen van een Managed SIEM

Bent u op zoek naar betere, meer accurate resultaten van uw SIEM met aanzienlijk minder false positives? Als uw bedrijf of organisatie al een Security Information and Event Management (SIEM) software heeft aangeschaft, heeft u al een aanzienlijke financiële en personele investering gedaan om uw gevoelige gegevens veilig te houden. De grote vraag is echter, is dat genoeg? Het korte antwoord is nee!

Leer Meer
image
03

De 8 belangrijkste voordelen van een Co-Managed SIEM

Veel bedrijven en organisaties hebben al een aanzienlijke investering in SIEM gedaan, om er vervolgens achter te komen dat ze niet over de middelen of kennis beschikken om de software te onderhouden voor optimale resultaten.

Leer Meer
image
04

De 4 grote voordelen van UEBA

UEBA (User and Entity Behavior Analytics) biedt u een uitgebreidere manier om ervoor te zorgen dat uw organisatie over IT-beveiliging van topniveau beschikt, terwijl het u ook helpt gebruikers en entiteiten op te sporen die uw hele systeem in gevaar kunnen brengen.

Leer Meer
Shape

Beveiliging en bescherming van al uw digitale activa

Manifest

We streven ernaar om de IT-omgeving bij onze klanten, bestand te maken en te houden tegen schadelijk gedrag en kwaadwillende aanvallen.

Visie

Custodian streeft ernaar de hoogst mogelijke standaard van IT-beveiligingsdiensten aan te bieden om alle digitale eigendommen en de reputatie van onze klanten te beschermen en de risico's van cybercriminaliteit van zowel buitenaf of als van binnenuit te minimaliseren.

Missie

De missie van Custodian is om steeds gebruik te maken van de meest geavanceerde beveiligingstools en -technologie in combinatie met de kennis en ervaring van onze beveiligingsexperts om de moderne IT-organisatie kostenefficiënt te beschermen tegen snel evoluerende bedreigingen.