skip to Main Content

Over Custodian

Custodian biedt een breed scala aan IT- en Cybersecurity diensten en oplossingen voor bedrijven en publieke organisaties. We bieden Professional Security Services, IT-Security Solutions en Managed Security Services.

We bieden uiterst innovatieve Cybersecurity services en -oplossingen, waarbij altijd de meest innovatieve en geavanceerde Cybersecurity software wordt gebruikt die op de markt is. In combinatie met ons team van ervaren en hooggekwalificeerde beveiligingsdeskundigen biedt Custodian onze klanten een holistische kijk op wat er in hun netwerk gebeurt. Met onze expertise en real-time inzicht in het netwerk van onze klanten beveiligen en beschermen we alle digitale assets van onze klanten tegen aanvallen, zowel van buitenaf als van binnenuit en beschermen zo de reputatie van onze klanten.

Als MSSP (Managed Security Service Provider) richten we ons op Next-Generation SIEM als Service, Managed SIEM, Co-Managed SIEM en Hybride SIEM Services. Managed Security Solutions van Custodian zijn gebaseerd op toonaangevende beveiligingssoftware en -technologie en diepgaande expertise van onze Cybersecurity experts om de digitale eigendommen van onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar te beveiligen en te beschermen op een veilige en intelligente manier tegen een fractie van de kosten van eigen IT personeel en middelen.

Custodian helpt organisaties al meer dan 10 jaar met de bescherming en beveiliging van hun waardevolle digitale gegevens en hebben daardoor kostbare reputatieschade bij onze klanten voorkomen als gevolg van bijvoorbeeld malware, ransomware, gegevensdiefstal, identiteitsdiefstal of datalekken.

Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek zelf hoe we ook uw IT-security slimmer, effectiever en kostenefficiënter kunnen maken.

 

Manifesto | Vision | Mission

Manifesto

We streven ernaar om de IT-omgeving bij onze klanten, bestand te maken en te houden tegen schadelijk gedrag en kwaadwillende aanvallen.

Vision

Custodian streeft ernaar de hoogst mogelijke standaard van IT-beveiligingsdiensten aan te bieden om alle digitale eigendommen en de reputatie van onze klanten te beschermen en de risico’s van cybercriminaliteit van zowel buitenaf of als van binnenuit te minimaliseren.

Mission

De missie van Custodian is om steeds gebruik te maken van de meest geavanceerde beveiligingstools en -technologie in combinatie met de kennis en ervaring van onze beveiligingsexperts om de moderne IT-organisatie kostenefficiënt te beschermen tegen snel evoluerende bedreigingen.

Management

Dereck Haye

Dereck Haye is medeoprichter van Custodian in 2010 en is sindsdien primair verantwoordelijk voor de strategie en richting. Dereck vervult momenteel de rol van Managing Director en Chief Technology Officer. In zijn huidige functie is Dereck in de eerste plaats verantwoordelijk voor de huidige operatie en de toekomstige strategie van Custodian met betrekking tot ons portfolio van beveiligingsdiensten, -oplossingen en beveiligingstechnologieën. Daarnaast is Dereck verantwoordelijk voor de coördinatie van de onderzoeksactiviteiten van Custodian en zorgt er voor dat Custodian de grenzen van moderne beveiligingsactiviteiten blijft verleggen.

Voordat hij Custodian mede oprichtte, was Dereck verantwoordelijk voor Enterprise klanten in het EMEA Security Operations Center van Unisys in Hoofddorp, waar hij verantwoordelijk was voor een snelle evolutie van het beveiligingsoperatiemodel naar een meer proactieve methodologie. Hij was de initiatiefnemer en de eerste om een programma voor continue verbetering te implementeren. Dit veranderde de ‘detect and escalate’-methode in een ‘hunt and resolve’-benadering. Gedurende deze tijd werd Dereck drie keer gecertificeerd door het gerenommeerde SANS-instituut in afzonderlijke disciplines, zodat hij niet alleen begrijpt hoe moderne cyberdreigingen werken, maar ook hoe hij detectiescenario’s kan ontwikkelen voor deze steeds geavanceerdere aanvallen.

Dereck is een geweldig personage met uitstekende vaardigheden voor mensen en heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van beveiligingsmonitoring en beveiligingsactiviteiten. Voordat Dereck begon in de beveiligingswereld, speelde hij rollen in computer- en netwerktechnologie en daarvoor als een elektronische en micro-elektronische ingenieur. Dereck is ook een zeer gewilde expert op het gebied van beveiligingstechnologieën, daarnaast vindt hij het leuk om organisaties te helpen hun beveiligingsbestendigheid en volwassenheid te verbeteren.

How can we help you?

Werken bij Custodian

Versterk ons team

Wie en Wat zoeken we?

Ben jij net als wij creatief en denk je het liefst out-of-the-box? Ben je oplossingsgericht, zie je het traceren van fouten in computerprogramma’s als een fijne uitdaging en bijt je je graag vast in het zoeken naar de ontbrekende schakels in een ketting? Wil je onze klanten graag helpen bij het maken van gefundeerde internetbeslissingen bij het kiezen van de juiste producten en oplossingen? 
Neem dan vooral contact met ons op! Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijk salaris.

Monitoring netwerkbeveiliging/Security Monitoring
Data-analyse/Data Analysis
Databeer/Log Management
Statistiek en Data Mining
The Internet of Things (IOT)
Datawetenschap/Data Science
SIEM-systemen/SIEM Systems
Inbraakdetectie IDS/IPS/Intrusion Detection IDS/IPS
Forensisch onderzoek/Forensics
DevOps/secDevOps
Penetratietesten en ethisch hacken

Direct solliciteren

    Upload hier je CV >


    Juniorposities / Stage

    We hebben ook ruimte voor een aantal juniorposities. Als je wilt leren in een veeleisende omgeving en graag een deel van de oplossing wilt zijn, dan staat onze deur voor je open. Al zorgen we natuurlijk wel dat die deur heel goed beschermd is…

    Back To Top