Werken bij Custodian

Versterk ons team

Het Guardianship programma

Wij begeleiden IT-professionals binnen de wereld van Cloud security

The Guardianship is een trainingsprogramma waarin we je coachen om een Cloud security engineer te worden. Als Cloud security engineer bij Custodian werk je met de allerbeste software tools. Met deze tools en een Custodian mindset werk je onder andere bij high reliability organisaties, waar je cybercrime tegengaat en insider threats detecteert door middel van data-analyse en monitoring.

Hoe werkt ons trainingsprogramma

Afhankelijk van je kennis en ervaring op het moment van instroom, duurt het opleidingstraject tussen de 4 maanden en 2 jaar. In deze periode bouw je uiteindelijk voldoende kennis en ervaring op om zelfstandig nieuwe collega’s op te leiden. Alles is dan mogelijk!

Onze unieke manier van werken

Door de unieke werkwijze van Custodian zijn opgeleide medewerkers niet gebonden om uitsluitend binnen onze landsgrens te werken. Wij bieden de flexibiliteit om vanuit huis te werken, maar ook in het buitenland. Werkend vanuit Nederland hebben we wekelijkse bijeenkomsten op verschillende locaties in het land, waar we een band met elkaar opbouwen. Naast deze wekelijkse bijeenkomsten op vrijdag organiseert onze directeur regelmatig leuke uitjes met de medewerkers, waarbij de medewerkers ook hun voorkeur mogen uitspreken uit verschillende mogelijkheden voor activiteiten.

Juniorposities / Stage

We hebben ook ruimte voor een aantal juniorposities. Als je wilt leren in een veeleisende omgeving en graag een deel van de oplossing wilt zijn, dan staat onze deur voor je open. Al zorgen we natuurlijk wel dat die deur heel goed beschermd is…

Hoe kan je solliciteren?

Stuur ons je CV en motivatie op info@custodian.nl


Bel ons


E-mail ons


Guardianship program