The Security Intelligence Company

LogRhythm is een van de grootste onafhankelijke SIEM-technologiebedrijven ter wereld en is een van marktleiders op het gebied van beveiligingsinformatie en -analyse en stelt organisaties over de hele wereld in staat om schadelijke cyberdreigingen snel te detecteren, te beantwoorden en te neutraliseren. Het bekroonde platform van het bedrijf verenigt Next-Generation SIEM, logbeheer, forensisch onderzoek op het gebied van netwerk en endpoints en geavanceerde veiligheidsanalyses. Naast het beschermen van klanten tegen de risico’s die samenhangen met cyberdreigingen, biedt LogRhythm innovatieve compliance-automatisering en -borging en verbeterde IT-intelligentie. Het is ontworpen om een steeds veranderend landschap van bedreigingen en uitdagingen aan te pakken, met een volledig pakket krachtige tools voor beveiliging, compliance en operaties. LogRhythm biedt uitgebreide, bruikbare en bruikbare inzichten in wat er echt gaande is in en rond de IT-omgeving van een onderneming.

LogRhythm Diensten

Door real-time andere beveiligingsoplossingen centraal te volgen, helpt LogRhythm organisaties met het identificeren en oplossen van zwakke punten in hun bestaande IT-verdedigingen. Het is dit vermogen dat LogRhythm een zeer aantrekkelijke oplossing maakt voor de hedendaagse organisaties.

  • SIEM- en logboekbeheer van de volgende generatie
  • Onafhankelijke host-forensisme en bewaking van bestandsintegriteit
  • Netwerk- forensisme met applicatie-ID en volledige pakket-opname
  • State-of-the-art Machine Analytics
  • Geavanceerde correlatie en patroonherkenning
  • Multidimensionale detectie van Users / Host / Network Behavior Anomaly Detection
  • Analyse van grote gegevenssets via visuele analyse, spil en drill-down
  • Workflow ingeschakeld automatische reactie via LogRhythm’s SmartResponse ™
  • Geïntegreerd casemanagement
  • Snelle, intelligente zoekfunctie
web-security

LogRhythm’s Security Intelligence Platform

De productlijn van LogRhythm omvat robuuste SIEM-functionaliteit voor het stroomlijnen van beveiligingsbeheer en detectie van bedreigingen. Het biedt ook beveiligingsanalyses die direct helpen bij het optimaliseren van beveiligingsactiviteiten – een belangrijk kenmerk in de context van de steeds groter wordende verantwoordelijkheden die beveiligingsorganisaties vandaag hebben. In augustus van dit jaar prees Frost & Sullivan de uitzonderlijke groei van LogRhythm in de SIEM / LM-markt, ondersteund door merkprestaties en technisch leiderschap.

Waarom Custodian?

Informatiebeveiliging en cybersecurity zijn ingewikkelde thema’s. Het begint bij een risicoanalyse. Daarin wordt vastgesteld in welke mate een organisatie kans loopt op schade door bijvoorbeeld continuïteitsverstoring of datalekken. Om dat volledig in beeld te brengen, is veel tijd nodig. Voor veel organisaties is dat een drempel om te beginnen. Een goede alternatieve aanpak is om allereerst aan de slag te gaan met bescherming tegen de meest voor de hand liggende dreigingen. Om vervolgens de inzichten uit de praktijk te gebruiken om de algehele informatiebeveiliging doorlopend te verbeteren.

Voor de meeste organisaties is IT- en Cybersecurity geen kernactiviteit. Het is voor IT-teams vaak ondoenlijk om alle ontwikkelingen bij te houden, te interpreteren en de juiste maatregelen te nemen. Custodian beschikt over gecertificeerde en zeer ervaren specialisten die cyber- en netwerksecurity-technieken op pragmatische en effectieve wijze inzetten om de digitale beveiliging van uw organisatie te vergroten. Daarbij zorgen we voor een optimale balans tussen beveiliging, werkbaarheid en continuïteit.

Custodian helpt al meer dan 10 jaar organisaties met de bescherming en beveiliging van hun kostbare data en voorkomt daarmee kostbare reputatieschade. Tientallen grote en kleine organisaties in binnen- en buitenland nemen onze diensten af en we implementeerden al vele security architecturen. Wij leveren technologieën van de hoogste kwaliteit die op computer en of netwerkniveau werken. En leveren diensten om die technologie optimaal te kunnen benutten. Dat kan als een Clouddienst, als Managed Service of door gebruik te maken van onze consultancy en trainingsportfolio.

THE SILENT FORCE BEHIND YOUR IT-SECURITY SUCCESS!