Co-Managed
SIEM


Security monitoring

Versnel uw reactietijd met Co-Managed SIEM

Ga verder dan alerts om risicobewustzijn te verbeteren

Het effectief beheren en bewaken van uw SIEM-technologie vereist een ingewikkelde balans tussen mensen, processen en technologie. Deze uitdagende taak wordt steeds moeilijker met een toenemend aantal bedreigingen over een groter aanvalsoppervlak, veranderende compliance-eisen, tekorten aan gekwalificeerd personeel en krappe budgetten.

Veel bedrijven en organisaties hebben al een aanzienlijke investering in SIEM gedaan, om vervolgens te ontdekken dat ze niet over de middelen of vereiste kennis beschikken om deze software te onderhouden voor optimale resultaten. Samenwerken met een Managed Security Services Provider (MSSP) zoals Custodian, zal de effectiviteit van uw SIEM software vergroten terwijl valse positieven en de enorme stroom van laag-niveau-meldingen worden teruggebracht tot een beheersbaar minimum waardoor uw algemene cybersecurity-kracht zal worden versterkt.

Door samen te werken met Custodian kunt u aan de groeiende operationele en compliance-eisen voldoen. Wij bieden u toegang tot een team van SIEM-experts om uw capaciteit te vergroten, bedreigingen in uw IT-omgeving te vinden en om tijdig te reageren. Co-Managed SIEM-service van Custodian bewaakt uw beveiligings-gebeurtenissen en integreert just-in-time bedreigingsintelligentie om de analyse en het onderzoek van compromitterende indicatoren te verbeteren.

 

Onze beproefde methodologie voor het analyseren van dreigingen ondersteunt het beperken en herstellen van eventuele schade en het oplossen van incidenten. Daarnaast bieden we ook praktisch uitvoerbare aanbevelingen om toekomstige schadelijke activiteiten te blokkeren. Bovendien biedt de unieke flexibiliteit van Custodian de mogelijkheid om zich aan te passen aan de bestaande operationele structuur, architecturale uniciteit, hardware- en software-configuraties en zelfs planningen voor ad-hoc security-diensten of gezamenlijk beheer van uw SIEM-investering te maken.

Met een Co-Managed SIEM-service van Custodian, verhoogt u het risicobewustzijn binnen uw organisatie. U ontvangt razendsnel incidentonderzoek en risico-validering. Benut het volledige potentieel van uw SIEM-oplossing om opkomende cyberbeveiligingstrends en -bedreigingen aan te pakken door het beheer uit te besteden en tegelijkertijd de specifieke security behoeften en doelstellingen van uw organisatie aan te pakken.

De 8 belangrijkste voordelen van een Co-Managed SIEM

1. Analyse, insluiting en respons versnellen

Beperk de hoeveelheid tijd die nodig is om te reageren op bekende en onbekende bedreigingsactiviteiten door gebruik te maken van een zogeheten geprioriteerde ’threat response-engine’.

 

2. We slaan onze data op binnen de EU!

Zoals u zult begrijpen is gegevensbeveiliging bij Custodian een topprioriteit. Om die reden bewaren wij uw gegevens veilig in een A-klasse datacenter in Duitsland dat veruit een van de strengste en veiligste landen ter wereld is met betrekking tot privacy, gegevensbeveiliging en gegevensbeheer. Als gevolg van de GDPR (Bundesdatenschutzgesetz: BDSG) en enkele andere specifieke Duitse datawetten, kunnen onze klanten, die ons in een aantal gevallen hun meest gevoelige informatie toevertrouwen, bepalen waar en hoe hun inhoud wordt opgeslagen en wie er toegang toe heeft.

 

3. Verschuiving naar door intelligentie gedreven handelingen

Uw huidige cyberbeveiligingsstrategie wordt verbeterd door onze tools en bronnen uit ons Threat Intelligence Center. Evalueer de huidige staat van uw bestaande SIEM-oplossing en configureer om deze te optimaliseren wanneer dat nodig is en verzeker u van een constante operationele en security effectiviteit.

 

4. Gezondheidsstatus bewaking

Beveiligingsapparaat prestaties en beschikbaarheidsmonitoring voor het opsporen van operationele problemen die van invloed kunnen zijn op de netwerkbeschikbaarheid en dus van invloed kunnen zijn op de normale bedrijfsvoering.

 

5. Kostenefficiënter

Vermijd dure en tijdrovende werving en voortdurende training van hooggekwalificeerd cybersecurity-personeel op locatie en vermijd de vaste kosten van een volledig beheerd SIEM-platform of een SIEM as a Service.

 

6. Bespaar tot wel 50% van de licentiekosten van uw SIEM-leverancier!

Met een Co-Managed SIEM-service kunt u er zeker van zijn dat de operationele prestaties op regelmatige basis worden getest en dat eventuele upgrades van patches naar uw hulpprogramma’s worden geïnstalleerd en geïmplementeerd, zodat uw hulpprogramma’s altijd up-to-date zijn.

 

7. Interne bronnen en middelen vrijmaken

Het vrijmaken van mensen en middelen om te kunnen focussen op de belangrijkste organisatorische competenties, terwijl ons team van experts zorgt voor uw Cybersecurity gerelateerde uitdagingen.

 

8. Gemoedsrust

Concentreer u op de kernactiviteiten van uw organisatie en leun achterover, zodat ons team van experts zich kan bekommeren over uw cybersecurity-gerelateerde uitdagingen.

 

 

 
 

Neem contact met ons op voor een gratis consult over Co-Managed SIEM voor uw organisatie.