Securonix Next Generation Security Analytics en Operations Management Platform

Het Securonix-platform is een speciaal ontwikkelde geavanceerde beveiligingsanalysetechnologie die de klantgegevens opslaat, verrijkt, analyseert, beoordeelt en visualiseert tot bruikbare informatie over de grootste risicobedreigingen binnen en buiten hun omgeving. Met behulp van signatuurloze anomalie-detectietechnieken die gebruikers, account en systeemgedrag volgen, kan Securonix automatisch en nauwkeurig de meest geavanceerde gegevensbeveiliging, insider-bedreigingen en fraude-aanvallen detecteren.

Monitoring and Compliance

SNYPR Security Analytics Platform

SNYPR is een beveiligingsplatform van de volgende generatie dat grote gegevens omzet in bruikbare beveiligingsinformatie. SNYPR is gebouwd op een Hadoop Data Lake en combineert een open datamodel, logbeheer, veiligheidsincident en gebeurtenisbeheer (SIEM), gedragsanalyses van gebruikers en entiteiten (UEBA) en fraudedetectie tot een compleet, end-to-end platform dat in zijn geheel of in flexibele, modulaire componenten kan worden ingezet.

Meer informatie over SNYPR

SNYPR Security Data Lake

SNYPR Security Data Lake is gebaseerd op Hadoop, een enorm schaalbaar, fouttolerant, open data-platform dat honderden terabytes per dag kan opnemen en betrouwbaar én economisch gegevensopslag op lange termijn mogelijk maakt. Het open datamodel is de sleutel. Het biedt een enkele bron van gegevens die zich uitstrekt tot de meegeleverde Use Cases van SNYPR: insiderbedreiging, cyberdreiging, fraude en compliance, evenals alle andere Use Cases of applicaties die het bedrijf nodig heeft.

Meer informatie over SNYPR Security Data Lake

UEBA Bolt 6.0

Moderne bedreigingen zijn complex, vaak uitgevoerd met gecompromitteerde inloggegevens of met de hulp van insiders met legitieme inloggegevens, en uitgevoerd gedurende lange perioden. Het voorspellen, detecteren en bevatten van deze bedreigingen is vrijwel onmogelijk met traditionele, op signatuur-gebaseerde oplossingen die niet zijn ontwikkeld om organisaties te beschermen tegen geavanceerde of insideraanvallen. Securonix UEBA 6.0 is speciaal ontwikkeld om snel en overal een bedreiging te detecteren, waarbij gebruik wordt gemaakt van Machine Learning en gedragsanalyses die alle interacties tussen gebruikers, systemen en gegevens analyseren en cross-correleren om razendsnel insider-bedreigingen, cyber-bedreigingen, fraude, Cloudgegevens en niet-naleving (non-compliance) op te sporen.

Meer informatie over UEBA Bolt 6.0

Waarom Custodian?

Informatiebeveiliging en cybersecurity zijn ingewikkelde thema’s. Het begint bij een risicoanalyse. Daarin wordt vastgesteld in welke mate een organisatie kans loopt op schade door bijvoorbeeld continuïteitverstoring of datalekken. Om dat volledig in beeld te brengen, is veel tijd nodig. Voor veel organisaties is dat een drempel om te beginnen. Een goede alternatieve aanpak is om allereerst aan de slag te gaan met bescherming tegen de meest voor de hand liggende dreigingen. Om vervolgens de inzichten uit de praktijk te gebruiken om de algehele informatiebeveiliging doorlopend te verbeteren.

Voor de meeste organisaties is IT- en Cybersecurity geen kernactiviteit. Het is voor IT-teams vaak ondoenlijk om alle ontwikkelingen bij te houden, te interpreteren en de juiste maatregelen te nemen. Custodian beschikt over gecertificeerde en zeer ervaren specialisten die cyber- en netwerksecurity-technieken op pragmatische en effectieve wijze inzetten om de digitale beveiliging van uw organisatie te vergroten. Daarbij zorgen we voor een optimale balans tussen beveiliging, werkbaarheid en continuïteit.

Custodian helpt al meer dan 10 jaar organisaties met de bescherming en beveiliging van hun kostbare data en voorkomt daarmee kostbare reputatieschade. Tientallen grote en kleine organisaties in binnen- en buitenland nemen onze diensten af en we implementeerden al vele security architecturen. Wij leveren technologieën van de hoogste kwaliteit die op computer en of netwerkniveau werken en leveren diensten om die technologie optimaal te kunnen benutten. Dat kan als een Cloud-dienst, als Managed Service of door gebruik te maken van onze Security Consultancy en Trainingsportfolio.

THE SILENT FORCE BEHIND YOUR IT-SECURITY SUCCESS!