Cybercriminelen zien kansen in de zwakke plekken!

Uw computers houden uw bedrijf draaiende, naarmate de tijd verstrijkt, zullen uw computers en software verouderen. Wat gebeurt er als uw computers en software oud worden?
Elke seconde, elke minuut, elk uur, elke dag: er worden apparaten op internet gevonden, ze worden gescand op zwakte, als die zwakte door hackers kan worden misbruikt, zullen ze dat doen.
Custodian biedt hulp door verouderde of zwakke digitale infrastructuur in uw bedrijf te identificeren, we geven u vervolgens duidelijke en nauwkeurige instructies over hoe u het probleem kunt oplossen waarbij u inzicht krijgt en prioriteit kunt stellen.

Waarom Custodian?

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we voor de best mogelijke oplossing gekozen. Het is een managed service: wij doen het werk – u krijgt de voordelen.

Nessus is het eerste en toonaangevende platform voor kwetsbaarheidsbeheer en 's werelds meest geavanceerde oplossing, toonaangevend in de industrie in kwetsbaarheidsdetectie in nieuwe IT- en OT-sectoren.

IT / OT Implementatie-opties

Custodian heeft hard gewerkt om het scannen op OT-omgevingen mogelijk te maken.

Nessus voor Compliance

Voldoe aan uw compliance vereisten door gebruik te maken van de door Custodian beheerde service.

Applicatiebeveiliging

Leer hoe Custodian helpt tijdens uw ontwikkelingscyclus
 

Vulnerability Management

Maak gebruik van Custodian om met minimale inspanning een krachtige impact te hebben

Risicogebaseerde aanpak

Custodian neemt uw zorgen weg - Ontdek hoe Custodian Nessus gebruikt om de volgende generatie op risico gebaseerde kwetsbaarheidsbeheer te leveren.
 

Gespecialiseerde industriële oplossingen

Wij hebben specifieke oplossingen voor de sectoren: financiën, gezondheidszorg, medische productie, vastgoed, olie en gas, automotive, detailhandel en energie.