skip to Main Content

Vulnerability Management

Wij controleren jouw ICT-infra op zwakke plekken!

Bedrijven zijn kwetsbaar op internet

Maak je je zorgen dat je bedrijf vanwege jullie aanwezigheid op het internet kwetsbaar is voor cyberaanvallen? Die zorg is terecht! Vaak zonder dat we het doorhebben, jagen bedrijven, overheden en criminelen op onze data. De kans is niet ondenkbaar dat je computers worden overgenomen door hackers en dat je data gestolen wordt of geïnfecteerd raakt. Dat kost je niet alleen handenvol geld en tijdverlies, maar dat kan ook resulteren in imagoschade. Zet daarom ook na het skypen meteen je camera uit en dek hem af, zodat anderen niet ongewild kunnen meekijken.

We Secure IT

Check, check, double check

Custodian controleert op alle mogelijke gevaren en neemt je ertegen in bescherming. Onze cyberexperts maken gebruik van doelgerichte scans die je systemen checken op zwakke plekken in software en exploits. Zo beschermen we je optimaal tegen malware, dataroof en andere cybermisdaden.

GRATIS SCAN!

Zelf eenmalig gratis onze scan proberen? Vraag hem hier aan.

Disclaimer bij scan

Als er erg veel scan-aanvragen zijn, zetten we je aanvraag in de wachtrij. Duurt dat langer dan 48 uur, dan vervalt je aanvraag en zul je opnieuw een verzoek moeten indienen.
Sommige tests voor gewone veiligheidschecks kunnen onvoorziene nadelige gevolgen hebben tijdens de testperiode. Degene die de scan aanvraagt moet daarom wél gemachtigd zijn om dat te doen. Custodian B.V en al haar dochterondernemingen zijn niet aansprakelijk voor welke storing dan ook die kan voortvloeien uit de gratis scan.

Back To Top